2014. október 22.

A Prezi alapítói a legmeghatározóbbak

A Prezi három társalapítója, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlay-Fischer Ádám vezetik a Marketing&Média magazin idei TOP25 rangsorát.

A Prezi három társalapítója, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlay-Fischer Ádám vezetik a Marketing&Média magazin idei TOP25 rangsorát.

A Marketing&Media kommunikációs szaklap idén idén ötödik alkalommal állította össze a hazai digitális piac legmeghatározóbb szereplőinek listáját.

A szakújságírókból és médiapiaci szereplőkből álló zsűri kétkörös szavazáson határozta meg a 25 fős listát, valamint 5 kategória (véleményvezérek-főszerkesztők, topvezetők, alapító-innovátorok, tophirdetők és online-marketing szakemberek, e-kereskedők) alapján is összeállított egy rangsort.

Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon (első tíz helyezett):

  1. Halácsy Péter, Somlay-Fischer Ádám, Árvai Péter - Prezi.com
  2. Uj Péter - 444.hu
  3. Fehér Gyula - Ustream TV
  4. Vinnai Balázs - Mysis
  5. Várkonyi Balázs - Extreme Digital
  6. Novák Péter - IAB, Használtauto.hu
  7. Szily László - Cink.hu
  8. Gerő Viktor - Centrál Media
  9. Kovács Zoltán - Aegis Media
  10. Mong Attila - Átlátszo.hu

Forrás: Marketing&Média

A „Top 25 – A legmeghatározóbb emberek a digitális piacon” teljes lista és ágazati elemzés a Marketing&Média 2014. október 21-én megjelent számában olvasható.

A zsűri névsora: Balogh Csaba, hvg.hu; Forgács Mariann, BeSocial; Halaska Gábor, Figyelő; Heszler Róbert, Marketing&Media; Kalocsai Zoltán, mmonline.hu; Nyomárkay Kázmér, Marketing&Media; Pál Zsombor, Forbes; Radicsics Milán, SocialDaily; Ritter Tamás, Marketing&Media; Simon Krisztián, Marketing&Media; Soós Gergely, Neo Interactive; Szabó Zoltán, Index; Szalay Dániel, mmonline.hu; Szépvölgyi Tamás, Sanoma Digitál; Urbán Zsolt, MRSZ