2017. március 08.

A Radio Sales House-t választotta a Sláger FM

A megállapodás eredményeképpen a cég 2017-re 4 milliárd forintot meghaladó forgalmat vár.

Idén március elsejétől a Radio Sales House Kft. (RSH) a reklámértékesítője a Sláger FM rádiónak, amellyel az RSH tovább erősítette pozícióját.

Az RSH portfóliója eddig naponta 3 millió, hetente pedig 4,5 millió hallgató (a felnőtt lakosság körében) elérését nyújtotta az ügyfelek számára. A Sláger FM csatlakozásával napi 3,5, illetve heti 5 millió felnőtt fölé nő a hallgatói elérés.

Az RSH már kizárólagos hirdetésértékesítője a négy országos közrádiónak (Kossuth, Petőfi, Dankó és Bartók) valamint 18 helyi rádiónak, és partnerértékesítője 46 rádiótársaságnak. Hanák Tamás, az RSH ügyvezető igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: „Örömmel vesszük a Sláger FM csatlakozását, amely kiválóan illeszkedik a rádiós sales house-unk portfóliójába, jól kiegészítve a több mint 60 általunk képviselt regionális rádió kínálta felületeket a budapesti frekvenciával, valamint erősíti a négy országos közszolgálati csatorna kínálatát.” Hozzátette: korábban is számos alkalommal merült fel a terjeszkedés igénye nemcsak a menedzsment, hanem az ügyfelek részéről is.

Csikesz Erika, a Sláger FM vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömükre szolgált ennek a stratégiai együttműködésnek a megkötése, amellyel Budapest legnépszerűbb rádiójának értékesítése részévé vált a legnagyobb országos portfóliónak. Fontos üzleti lehetőség nyílt meg számunkra azzal, hogy az piacvezető hirdetési kampányok portfóliójának részévé vált a Sláger FM is.”

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.