2011. szeptember 05.

A Ringier-hez került a Microsoft Advertising online portfoliója

A hirdetésértékesítési feladatokat azonban továbbra is az Adaptive Media sales house látja el, mellyel a médiacég stratégiai együttműködést kötött.

A hirdetésértékesítési feladatokat azonban továbbra is az Adaptive Media sales house látja el, mellyel a médiacég stratégiai együttműködést kötött.

A Ringier Magyarországhoz került szeptember 1-jével a Microsoft Advertising online portfoliója, ezen belül a Windows Live Messenger magyarországi hirdetésértékesítésének joga, amely eddig az Adaptive Mediánál volt.

A Ringier bejelentése szerint ugyanakkor a sales house folytatja továbbra is a Microsoft portfolió reklámfelületeinek értékesítését. Ezt a Microsoft és a Ringier a piaci folytonosság biztosításával indokolta.

A közlemény szerint "a Ringier és az Adaptive Media együttműködése a jövőben várhatóan további Ringier portfólió elemekre is kiterjed". Arról azonban, hogy ez a jövőben indítandó felületekről, vagy már meglévőkről szólna-e, nem kaptunk tájékoztatást.

"A Microsoft és a Ringier az együttműködéstől piaci pozícióik megerősödését várják és a magyarországi online piac fejlődésének meghatározó tényezőjévé kívánnak válni" - áll a közlésben.

A Ringier mostanra a Blikk.hu, a NOL, az NSO és a kapcsolódó Népsport blogok mellett a fiatalokat megcélzó Neon.hu-val, a Pink.hu női portállal és a Pixterrel bővítette az online portfolióját.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.