2011. szeptember 05.

A Ringier-hez került a Microsoft Advertising online portfoliója

A hirdetésértékesítési feladatokat azonban továbbra is az Adaptive Media sales house látja el, mellyel a médiacég stratégiai együttműködést kötött.

A hirdetésértékesítési feladatokat azonban továbbra is az Adaptive Media sales house látja el, mellyel a médiacég stratégiai együttműködést kötött.

A Ringier Magyarországhoz került szeptember 1-jével a Microsoft Advertising online portfoliója, ezen belül a Windows Live Messenger magyarországi hirdetésértékesítésének joga, amely eddig az Adaptive Mediánál volt.

A Ringier bejelentése szerint ugyanakkor a sales house folytatja továbbra is a Microsoft portfolió reklámfelületeinek értékesítését. Ezt a Microsoft és a Ringier a piaci folytonosság biztosításával indokolta.

A közlemény szerint "a Ringier és az Adaptive Media együttműködése a jövőben várhatóan további Ringier portfólió elemekre is kiterjed". Arról azonban, hogy ez a jövőben indítandó felületekről, vagy már meglévőkről szólna-e, nem kaptunk tájékoztatást.

"A Microsoft és a Ringier az együttműködéstől piaci pozícióik megerősödését várják és a magyarországi online piac fejlődésének meghatározó tényezőjévé kívánnak válni" - áll a közlésben.

A Ringier mostanra a Blikk.hu, a NOL, az NSO és a kapcsolódó Népsport blogok mellett a fiatalokat megcélzó Neon.hu-val, a Pink.hu női portállal és a Pixterrel bővítette az online portfolióját.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.