2014. február 17.

A Sanoma értékesíti a Köpönyeg felületeit

A megállapodás februártól él és az ügynökségekre vonatkozik, a direkt értékesítés továbbra is az Arkon Zrt.-nél marad.

A megállapodás februártól él és az ügynökségekre vonatkozik, a direkt értékesítés továbbra is az Arkon Zrt.-nél marad.

Februártól a Sanoma Media értékesíti a Köpönyeg reklámfelületeit. A megállapodás az ügynökségi értékesítésre vonatkozik, míg a direkt üzlet továbbra is az Arkon Zrt.-nél marad. Ennek részeként az oldalon tavaly év vége óta elérhető rich media felületek mellett a Sanoma natív reklámmegoldásokat vezet be. A két cég már korábban is együttműködött: tavaly a mobil felületek kizárólagos értékesítésére kötöttek megállapodást. A következő lépés a tervek szerint a tartalmi együttműködés lehet.

"Az, hogy a Köpönyeg hirdetéseit mostantól a Sanoma értékesíti az ügynökségek felé, csak az első lépések egyike a közös úton. Számunkra stratégiailag fontos, hogy szélesíteni tudjunk az elérésünkön, ezért nemcsak értékesítési oldalról nyitunk tematikus oldalak felé, hanem következő lépésként tartalmi együttműködéseket is szeretnénk kialakítani. A Köpönyegen már 2013-tól találkozhatnak a látogatók a Nők Lapja Café és a HáziPatika.com híreivel, és most további weblapokkal is megindultak a tárgyalások" – mondta Steff József, a Sanoma kereskedelmi igazgatója.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.