2013. március 07.

A Sanoma értékesíti a Skype-ot Magyarországon

Márciustól él a megállapodás. A Sanoma erősen építene a szolgáltatásra digitális stratégiájában.

Márciustól él a megállapodás. A Sanoma erősen építene a szolgáltatásra digitális stratégiájában.
Steff József

Márciustól a Sanoma Media Budapest végzi a Skype hirdetési felületeinek kizárólagos értékesítését Magyarországon. A médiacég a szolgáltatás online és mobil hirdetési felületeit egyaránt értékesíteni fogja, hosszú távú digitális stratégiájában a Skype-nak kiemelt szerepet szán, közölték. A Skype-ot világszerte 55 országban havi szinten több mint 300 millióan használják aktívan.

"Az emberek szeretik a Skype-ot, így az ideális platformot biztosít minden olyan hirdető számára, aki nagyszámú, lojális közönséget szeretne elérni. De ami még fontosabb, a kijelzők és operációs rendszerek terén végbement innováció lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a hallgatósághoz a megfelelő információt a megfelelő időben és helyen juttassák el" - mondta el Steff József, a Sanoma kereskedelmi igazgatója.

Papp E. Béla, a Microsoft Advertising közép-kelet európai igazgatója hozzátette: "Nagy örömünkre szolgál a Sanoma Media Budapesttel induló együttműködésünk. Meg vagyunk győződve róla, hogy a közös munkánk támogatja az innovációt és a nyitott együttműködést az iparágban. A Sanoma által kínált prémium hirdetési felületek az eddigiektől teljesen eltérő és újszerű megoldásokat nyújtanak a magyarországi hirdetők számára."