2011. július 19.

A Shine Budapest a Figyelő TOP200 kommunikációs ügynöksége

A Shine Budapestet választotta kommunikációs partneréül a Figyelő a Top200 Gála, a hozzá kapcsolódó kiadvány és konferencia sajtókommunikációjához.

A Shine Budapestet választotta új kommunikációs partneréül a Figyelő az idei Top200 Gála, a hozzá kapcsolódó kiadvány és konferencia sajtókommunikációjának lebonyolításához. A lap, amely nemrégiben maga is teljes körű megújuláson esett át, idén 12. alkalommal rendezi meg a nagyszabású Top200 Gálát.

A Figyelő TOP200 kommunikációs tanácsadójaként a Shine Budapest tartja idén a kapcsolatot a sajtóval a TOP200, azaz a 200 legsikeresebb magyar vállalat eredményeit bemutató lista, az ősszel megrendezésre kerülő gála, a hozzá kapcsolódó konferencia és évkönyv kapcsán. A cél, hogy az új kiadóhoz került és a közelmúltban megújított Figyelő 2011-es TOP200 központi témája (Magyarok és multik: együtt, működve?) az üzleti élet minél szélesebb rétegeihez juthasson el.

A TOP200 program minden évben értékeli és összegezi az előző év üzleti eredményeit és trendjeit. A Figyelő évente egyszer megjelenő kiadványa a 200 legnagyobb magyarországi vállalat rangsorán kívül számos iparági és ágazati listát, elemzéseket, előrejelzéseket és véleményeket is tartalmaz.

A kiadványhoz kapcsolódó konferencia és az ezt követő TOP200 gála az előző gazdasági év jelképes lezárása. Célja, hogy lehetőséget teremtsen a legnagyobb magyar vállalatok döntéshozóinak arra, hogy informális környezetben találkozzanak egymással, illetve a politikai élet vezetőivel. A Figyelő TOP200 gála zártkörű, vagyis a rendezvényre csak azok a cégek kapnak meghívást, amelyek valóban kiemelt szerepet játszanak a magyar üzleti életben.

A Figyelő TOP200 kommunikációs partnere, a közelmúltban alakult Shine Budapest a hagyományos kommunikációs feladatokon túl a Magyarországon ma még szokatlanul hangzó énmárka-építésre, a personal brandingre specializálódott. A két alapító, Balla Ágnes és Pistyur Veronika a média különböző területeiről érkeztek: Balla Ágnes dolgozott a HVG-nél, volt a Sanoma lapigazgatója és 2 évig csatornaigazgatóként vezette a TV Paprika csapatát. Pistyur Veronika a TV2 Strucc című esélyegyenlőségi műsorának főszerkesztőjeként, a 2testŐr című életmód-magazin műsorvezető-főszerkesztő-producereként és a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanársegédjeként építette eddig szakmai karrierjét.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.