2014. október 07.

A Sláger TV kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

A Tematik-Kábel és az Antenna Hungária megállapodása alapján november 16-ig a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára elérhető lesz.

A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára elérhető lesz.

2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A már 750 ezer letöltésnél járó MinDig TV applikációban is élőben lesz követhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.