2017. augusztus 07.

A Sony Max és Movie Channel is az Atmediát választotta

A két Sony csatornától az Atmedia szakemberei a portfólió növekedésén túl a ratingszállítási biztonság további erősödését várják.

A világ egyik vezető tartalomgyártója és tévés csatornatulajdonosa a napokban bejelentette, hogy fejleszti a magyarországi kínálatát és az eddigi AXN White októbertől Sony Max-ként, míg az AXN Black Sony Movie Channel-ként lesz elérhető, és reklámértékesítésükre ismét az Atmediával szerződtek. A két csatorna reklámértékesítése októberben indul.

A portfólió bővítése az Atmedia hosszú távú stratégiájának a része, amely a friss márkák bevezetésén túl, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését és az elérhető ratingek számának növelését is jelenti.

„Üdvözöljük a Sony Max-et és a Sony Movie Channel-t az Atmedia portfóliójában, amelyek új megjelenési illetve szórakozási lehetőséget kínálnak mind a hirdetőknek mind a nézőknek. A Sony Movie Channel és a Sony Max csatornák hivatalos nézettségi mérése az indulással egyidőben elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy a csatornák portfóliónkba kerülésekor, októberben friss nézettségi adatokkal kínáljuk majd a hirdetőknek az újrapozícionált Sony csatornák reklámfelületeit” – mondta el Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.