2017. július 06.

A Sony többségi részesedést szerzett a Httpoolban

A Sony leánycége, az IMS részesedést vett a Httpool nevű hirdetési hálózatban.

A Sony Pictures Television Networks leányvállalata, és egyben az egyik legnagyobb latin-amerikai digitalis hirdetési és médiavásárló vállalat, az IMS Internet Media Services többségi részesedést szerzett a Közép- és Kelet-Európában, valamint Ázsiában aktív Httpool nemzetközi hirdetési hálózatban.

A képviselt ügyfelek közt van a Twitter, a LinkedIn, a Spotify, valamint 30 latin-amerikai, illetve közép- és kelet-európai ország több mint ötezer helyi és globális képviselete.

Magyországon 2016-ban jelent meg a Httpool, ahol a Twitter, LinkedIn és Spotify márkák kizárólagos képviselete mellett saját fejlesztésű technológiájával segíti az ügynökségeket és ügyfeleket digitális kampányaik kivitelezésében.

A Httpool globális marketingvezetője és egyben a magyar szervezet vezetője Szelei Szabolcs, a Google Magyarország volt marketingigazgatója.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

11 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.