2019. szeptember 04.

A Spíler TV közvetíti a Telekom Veszprém SEHA Liga találkozóit

A kézilabda SEHA Liga a régió legpatinásabb nemzetközi kupasorozata, amelyben ismét lesz magyar induló.

A Telekom Veszprém ráadásul esélyesként vág neki a sorozatnak. A kézilabdarajongók egyetlen találkozóról sem maradnak le, hiszen a Spíler TV a magyar rekordbajnok minden meccsét képernyőre tűzi.

A Veszprémnek nem lesz könnyű dolga, komoly kihívók várnak rájuk. A Meshkov Brest csapata a fehérorosz bajnok, soraiban az ex-veszprémi francia olimpiai bajnokkal, William Accambray-val. A PPD Zagreb horvát bajnok, náluk játszik a világsztár jobbszélső, Zlatko Horvat. Mellettük a Vardar Szkopje is versenyben van, a Bajnokok Ligája címvédő csapata rendelkezik idáig a legtöbb SEHA Liga elsőséggel. Rajtuk kívül a további csapatok is mind komoly ajánlólevéllel rendelkeznek. A Szpartak Moszkva lesz a liga első orosz csapata, a Motor Zaporizzsja ukrán bajnokként érkezik. A Tatran Presov a korábbi veszprémi kiválóság, a horvát olimpiai bajnok Slavko Goluza csapata, míg a Vojvodina szerb bajnokként lép majd pályára, így igazán izgalmas mérkőzések várhatók - írják.

Az élő közvetítéseken felül kísérő műsorokkal egészíti ki a Spíler TV a kézilabda kínálatát, a sorozat összes meccsének összefoglalóját, valamint dedikált magazinokat is láthatnak majd rendszeresen a televíziónézők.

Címkék: média spíler tv sport

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

17 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.