2012. március 01.

A Szallas.hu-val indul a magyar YouTube

A videómegosztón indított brandingelt turisztikai csatornát a site.

A videómegosztón indított brandingelt turisztikai csatornát a site.

Márkázott csatornát indított a Szallas.hu a magyar YouTube-on. A szállásfoglaló oldal csatornáján kezdetben a partnerhotelek bemutatkozó videói érhetők el, de a későbbiekben a népszerűbb helyszíneket is bemutató utazási magazinnal bővül.

"A turisztikai szektorban olyan, a hazai internetezők körében jól ismert és megbízható márkákat kerestünk, akik saját csatorna indításával támogatják a YouTube magyarországi startját, ezért esett a választásunk a Szallas.hu-ra" - mondta el Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

"A YouTube csatorna segítségével új célcsoportokat érhetünk el, így mostantól azok számára is vonzó alternatívát tudunk kínálni, akik korábban nyomtatott katalógusokat böngészve nézték ki vakációjuk célpontját és hagyományos módon intézték foglalásaikat. A most induló és folyamatosan bővülő videócsatornánk teljesen új élményt nyújt majd, bízunk benne, hogy ez inspirációt jelent mindazok számára, akik eddig nem az internetet használták szálláshelyük kiválasztása és lefoglalása során" - tette hozzá Rácz István, a Szallas.hu marketingvezetője.