2017. február 03.

A TV2-re hozza el a sztárokat Návai Anikó

Hello Hollywood – Návai Anikóval címmel február 3-án indul új műsora, amit ezután minden héten pénteken tűz képernyőjére a csatorna.

A félórás epizódokban a világsztárokkal készített exkluzív interjúk mellett a legújabb mozipremierek kulisszatitkaiba is betekintést nyerhetnek a rajongók. A filmes újságíró az egyetlen magyar tagja az 1944-ben alapított HFPA-nak (a Hollywood-ban dolgozó külföldi újságírók egyesületének), állandó vendége díjátadóknak, díszbemutatóknak és exkluzív sajtóeseményeknek – olvasható a csatorna közleményében.

Návai Anikó legutóbb is részt vett a Golden Globe díjátadón, a Hello Hollywood első adásában az itt felvett anyagokat láthatják majd a TV2 nézői. Többek között az is kiderül, hogy a legismertebb színésznők mit rejtenek a retiküljükben egy-egy ilyen rangos eseményen. Az adásban Kevin Costnerrel is beszélget majd a Több mint testőr 25 éves évfordulója kapcsán, és a Gábor Zsazsa özvegyével készült interjú, valamint egy Julianna Margulies beszélgetés is adásba kerül.