2013. február 19.

A Taxi4-et nézték a legtöbben

A film a Barátok köztöt taszította le a trónról a 7. héten, igaz ez is az RTL Klubon futott. Erősített viszont magához képest a TV2.

A film a Barátok köztöt taszította le a trónról a 7. héten, igaz ez is az RTL Klubon futott. Erősített viszont magához képest a TV2.

A kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub vasárnap esti filmjét, a Taxi4-et nézték a legtöbben, így a Barátok közt legnézettebb epizódja a második helyre szolult. A zöld íjász továbbra is jól tartja magát: a 3. helyen zárta a 7. heti nézettségi versenyt. A szintén RTL-es Éjjel-nappal Budapest egyelőre a 24. helyig jutott a 18-49 évesek körében.

Erősített viszont a megelőző héthez képest a TV2: a Családi titkok című reality sorozat legnézettebb epizódja egészen a 10. helyig jutott. A többi epizód is jól szerepelt: a 11., 20., 21. és 25. helyet szerezte meg.

A teljes lakosságban már a Barátok közt uralta a nézettségi versenyt a Híradóval karöltve - e két RTL-es műsor váltakozva foglalta el az első kilenc helyet. A top10-be a Taxi4 fért még be. A Családi tikok a 4 évnél idősebbek körében is sokat segített a TV2-nek: a legnézettebb epizódja a 13., a legkevésbé nézett a 27. helyig jutott.

A köztévén látható eurovíziós válogató, A Dal a kereskedelmi célcsoportban nem, a teljes lakosságban viszont be tudott kerülni a top50-be, igaz, csak a 47. helyen.

Pontos nézettségi számok és grafikonok, illetve az egyes médiacsoportok közönségaránya elérhető alább a kapcsolt dokumentumban.