2014. augusztus 11.

A Telekom tovább erősíti az interaktív tévézés szerepét

Szeptembertől a digitális kábel TV helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a szolgáltató a kábeltévés ügyfelek részére.

Szeptembertől a digitális kábel TV helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a szolgáltató a kábeltévés ügyfelek részére.

A Telekom az interaktív televíziózás bővítésével közelebb kerül ahhoz a céljához, hogy a tervezett fejlesztések eredményeként teljes tévés termékkínálatát interaktívvá tegye. A kábelhálózaton 2010 óta, Sat TV-n pedig 2011-től érhető el a szolgáltatás. A cég közel 910 ezres TV ügyfélkörén belül a hagyományos kábel TV előfizetések száma évek óta folyamatos csökkenést mutat az interaktív TV-re történő váltások következtében. Az interaktív TV szolgáltatások keretében az előfizetők olyan interaktív kényelmi és többletszolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a megállítható és visszatekerhető TV adás, archív műsorok visszanézése, videotéka és az elektronikus műsorújság. A meglévő kábeltévés szerződésekkel rendelkező ügyfelek továbbra is igénybe vehetik az előfizetett kábeltévé szolgáltatást, de a Telekom célja, hogy tovább egyszerűsítse termékválasztékát, és idővel kiválthassa a párhuzamosan üzemeltetett, korszerűtlenné váló tévés technológiákat is.

Címkék: telekom iptv

Új rekord a Sport TV-n

9 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

11 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.