2012. december 04.

A UPC-nél a Discovery-csatornák

Decembertől indul a tesztsugárzás, január közepétől sorolják be a csatornákat a különböző csomagokba.

Decembertől indul a tesztsugárzás, január közepétől sorolják be a csatornákat a különböző csomagokba.

Hosszú távú megállapodásról tett bejelentést a Discovery Networks CEEMEA és a UPC Magyarország. Ennek értelmében a szolgáltatónál a Discovery teljes portfoliója elérhető lesz a digitális kábeltelevíziós kínálatban.

Így a UPC előfizetői hamarosan a már megszokott Discovery Channel és Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, emellett a Discovery HD Showcase és az Animal Planet HD is elérhető lesz.

A szolgáltató 2012. december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát. Január 15-éig tehát a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a teljes portfoliót. Ezután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science a digital gold csomagban lesz elérhető.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.