2012. december 04.

A UPC-nél a Discovery-csatornák

Decembertől indul a tesztsugárzás, január közepétől sorolják be a csatornákat a különböző csomagokba.

Decembertől indul a tesztsugárzás, január közepétől sorolják be a csatornákat a különböző csomagokba.

Hosszú távú megállapodásról tett bejelentést a Discovery Networks CEEMEA és a UPC Magyarország. Ennek értelmében a szolgáltatónál a Discovery teljes portfoliója elérhető lesz a digitális kábeltelevíziós kínálatban.

Így a UPC előfizetői hamarosan a már megszokott Discovery Channel és Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, emellett a Discovery HD Showcase és az Animal Planet HD is elérhető lesz.

A szolgáltató 2012. december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát. Január 15-éig tehát a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a teljes portfoliót. Ezután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science a digital gold csomagban lesz elérhető.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.