2017. július 14.

A VIASAT3-on debütál a Feleségek luxuskivitelben

A közép-kelet-európai régióban először a VIASAT3-on lesz látható a számos országban sikert aratott formátum.

A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül. A sorozat először 2006-ban a kaliforniai Orange megyében indult el, majd 10 sikeres év után összesen 9 amerikai változata született. 2011-ben, miután az NBC Universal International világpiacra bocsátotta a sorozatot, számos nemzetközi verziója is megjelent. Többek között Melbourne, Sydney, Athén és Párizs után végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk olyan fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe, akik a sikert, és a sikereik által elért életszínvonalukat többek közt hihetetlen ambíciójuknak, vállalkozó szellemüknek, fáradhatatlan kitartásuknak és kiváló üzleti érzéküknek köszönhetik. A műsor szereplőiigazi cosmopoliták, nagy gazdagságban élnek, viszont ezzel nem elégedtek meg, hanem kezükbe vették az életük irányítását.

VIASAT3/Sárosi Zoltán

Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks CE regionális programigazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az izgalmas formátumot a magyar nézőknek. A VIASAT3 mindig is bátran kísérletezett a formátumokkal, a The Real Housewives-zal pedig idén új szintre emeljük az egyedi tartalmainkat, egyben megduplázva a saját gyártású műsoraink számát.”

A magyar változat forgatása már javában zajlik a főszereplőkkel. Aki pedig ősszel a VIASAT3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmszínésznő és producer Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. A heti egy epizóddal jelentkező műsorban időről időre családtagjaik és legjobb barátaik is felbukkannak majd.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.