2014. június 25.

A Viasat History közterületi aktivitással ünnepelt

A Múzeumok Éjszakáján a Szépművészeti Múzeum előtti téren bárki próbára tehette művészettörténeti tudását és kreativitását.

A Múzeumok Éjszakáján a Szépművészeti Múzeum előtti téren bárki próbára tehette művészettörténeti tudását és kreativitását.

A Viasat History számára a Múzeumok Éjszakája különleges alkalom, hiszen a csatorna napi 24 órás műsoridejét teljes egészében a történelemnek szenteli. Az idei nyári múzeumünnepen már második alkalommal szerveztek kitelepülést a Szépművészeti Múzeum előtti térre. Tavaly az ókori Egyiptom világa ihlette az eseményt, idén pedig – a múzeum Toulouse-Lautrec kiállítása előtt is tisztelegve – a képzőművészet és a történelem kölcsönhatása állt a középpontban.

A helyszínen gyerekek és felnőttek egyaránt találhattak elfoglaltságokat: a művészettörténeti szerencsekerék mellett agyagmedálokat készíthettek, kipróbálhattak egy különleges dombornyomási technikát és részt vehettek közösségi festmények készítésében is. Az érdeklődő „képzőművészek” munkáját a Lány gyöngy fülbevalóval c. film világát idéző jelmezekbe öltözött asszisztensek segítették.

100 GB mobilnet féláron a Telenortól a 26 év alattiaknak

7 órája

A Telenor a fiataloknak szóló YES! ajánlatával fél áron, mindössze 2500 forintért teszi elérhetővé a Telenor Blue+ havidíjas tarifákhoz megvásárolható 100 gigabájtos havi adatcsomagját a 26 év alatti ügyfelek számára.