2014. augusztus 01.

A Viasat terjeszti a Life- és OzoneNetwork csatornákat

Csatornái eddig házon belül tartott kábeles értékesítési feladataira augusztustól külső partnert választott az Origo Zrt.

Csatornái eddig házon belül tartott kábeles értékesítési feladataira augusztustól külső partnert választott az Origo Zrt.

2014. augusztus 1-től az Origo Zrt. tulajdonában lévő LifeNetwork és OzoneNetwork csatornák terjesztési feladatait a Viasat Hungária Zrt. látja el.

Az életmód és a „zöld” csatorna kábeles értékesítését a televíziós csatornák elindulása óta Molnár András látta el. Tavaszi távozása után a tulajdonos úgy döntött, kiszervezi terjesztési tevékenységét, így a jövőben Titz Gábor terjesztési vezető irányításával a Viasat Hungária Zrt. képviseli ezen feladatokat a már meglévő, és az új műsorterjesztési partnerek felé is.

“Molnár András terjesztési igazgató májusban távozott tőlünk, miután elvállalta a FOX International Channels magyarországi ügyvezető igazgatói pozícióját. András a csatornák alapítása óta dolgozott velünk, és segítségével sikerült leraknunk egy sikeres és hatékony működés alapjait. Távozását követően, hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy az eddig házon belül tartott feladatot egy szakértő külsős partnerre bízzuk” – mondta Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója.

A 2009-ben alapított csatornák mindennapi életében és működésében egyéb változás nem történik. Mind az operatív-, mind a részfeladatokat ugyanazon szakember csapat látja el, akik idáig is, a reklámidőt pedig változatlanul az R-Time értékesíti.