2011. március 21.

A cunamin élősködött volna egy ázsiai médiacég

Bocsánatkérésre kényszerült az az ázsiai médiacég, amely a Japánban történt katasztrófáról szóló hírek környékén lévő reklámidejét ajánlgatta.

Bocsánatkérésre kényszerült az az ázsiai médiacég, amely a Japánban történt katasztrófáról szóló hírek környékén lévő reklámidejét ajánlgatta.

A MediaCorp elektronikus körlevele arra hívta fel a figyelmet: gyorsan kössön le reklámidőt, aki a másfél héttel ezelőtti katasztrófáról és annak hatásairól szóló hírek közelében akar hirdetni, mert fogynak a szabad reklámblokkok. A cég ötezer amerikai dollárért ajánlott harminc másodperces helyeket NewsAsia nevű hírcsatornáján.

A címzettek postafiókjában fehéren-feketén ott virító ajánlat akkora felháborodást váltott ki, hogy a társaság gyorsan visszakozott, és újabb - immáron bocsánatkérő - e-mail-t küldött ki ügyfeleinek. Azzal védekezett: célzott felhívásról volt szó, amellyel azokat a társaságokat keresték meg, amelyek érdekeltek lehetnek a breaking news blokkok közelében hirdetni.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.