2011. augusztus 29.

A harmadik világra figyel a Nokia

A harmadik világ jelenlegi vagy leendő mobiltelefon-tulajdonosait célozza meg két új, most bemutatott termékével a finn Nokia.

A harmadik világ jelenlegi vagy leendő mobiltelefon-tulajdonosait célozza meg két új, most bemutatott termékével a finn Nokia.

Felismertük, hogy a következő egymilliárd vásárló körében a mobiltelefon-vétel jelentős befektetés - hangzott az indoklás, miért a legalacsonyabb árkategóriában jelentkeztek nóvumokkal. A 20 eurónyi összegért kínált Nokia 100 az alapszolgáltatások mellett zseblámpát és FM-rádiót is kapott, a nála valamivel többet tudó - 25 eurós - 101-es modellbe pedig mindezek mellett egy MP3-lejátszó is belefért.

Ez a telefon memóriakártyával is felturbózható, két SIM-kártyáskészülék lesz. Az előbbi az év utolsó negyedében, utóbbi viszont heteken belül megvásárolható lesz. A múlt heti bejelentést követően lágyan emelkedett a Nokia árfolyama a helsinki tőzsdén.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.