2021. január 14.

A hivatal volt tavaly a legnézettebb tévésorozat a streamingszolgáltatóknál

Az elmúlt év második legnépszerűbb sorozata A Grace klinika volt.

A hivatal volt messze a legnézettebb tévésorozat tavaly a streamingszolgáltatóknál - ezt állapította meg a Nielsen közvéleménykutató felmérése.

Az amerikaiak tavaly összesen több mint 57 milliárd percet töltöttek A hivatal nézésével.

Az elmúlt év második legnépszerűbb sorozata A Grace klinika volt, amellyel a becslések szerint 39,4 milliárd percet töltöttek a felhasználók.

A hivatal és A Grace klinika után a Gyilkos elmék, az NCIS - Tengerészeti helyszínelők, a Schitt's Creek, az Odaát, a Shameless - Szégyentelenek, az Új csaj, a Feketelista és a Vámpírnaplók következnek a sorban.

A steramingszolgáltatók legnézettebb eredeti sorozatai toplistájának csúcsán az Ozark áll, mögötte pedig a Lucifer, A korona és a Tiger King következik. Az egyetlen nem Netflix-sorozat ezen a listán az ötödikként befutott The Mandalorian, a Disney Plus Star Wars-szériája.

A hivatal és a többi régebbi tévésorozat toplistás helyezése azért nem túlságosan meglepő, mivel ezeknek nagyon sok epizódjuk van, így összességében nyilván több streamingidőt generálnak - magyarázza a Variety.com, példaként említve, hogy míg az Ozark 28 epizóddal ért el 30,5 milliárd percnyi nézettséget, addig A hivatal 192 epizódja között oszlott meg a több mint 57 milliárd perc.