2018. március 07.

A hölgyeké lesz a főszerep a Zenebutikon

Lesz Dáridó különkiadás és Barna Barnabás is a hölgyeket köszönti.

A hölgyeket ünnepeljük március 8-án, ebből az alkalomból a Zenebutik sztárjai különleges zenei összeállítással készülnek. Délelőtt a Hölgykoszorú című zenés műsort láthatják a nézők, majd az idén 20 éves Dáridó Galambos Lajcsival nőnapi különkiadással jelentkezik délután és este.

16.50-kor Nótár Mary és Matyi a Kedvenceink kedvenceiben csak nőnapi kívánságokat teljesítenek ezen a napon, Fásy Ádám Zeneexpressz című műsorában 20 órától pedig a legszebb dalok csendülnek fel. A Zeneexpressz fogalma immár több, mint másfél évtizede egyet jelent a felhőtlen szórakoztatással. Indulása óta számtalan feledhetetlen bulit tudhat maga mögött a műsor, amelyben Magyarország mulatós sztárjai gondoskodnak a jó hangulatról - írják.

Ahogy a nézők már megszokhatták, csütörtök esténként Barna Barnabás Hercegi Partyja van műsoron, a nőnap sem lesz kivétel: ezúttal is a népszerű előadó köszönti a hölgyeket.

Címkék: média zenebutik

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.