2014. június 06.

A hot! magazin kívül-belül megújult

Külsejében és tartalmában is frissült a hot!, új rovatok és izgalmasabb képi világ várja az olvasókat.

Külsejében és tartalmában is frissült a hot!, új rovatok és izgalmasabb képi világ várja az olvasókat. A lap divattermék-vásárlási promóciót is indít.

Megújult tartalommal és dizájnnal jelentkezik a hot! magazin. A változás érinti a lap képi megjelenését, rovatait, tartalmát és a címlapot is. A megújulás részleteit Illés Csaba, a hot! főszerkesztője foglalta össze: „A hot! magazinnál különösen fontosnak tartjuk, hogy évről-évre megújítsuk és frissítsük a magazin külsejét és a belső rovatokat is az olvasói igényeknek megfelelően. A megújult hot!-ban minden eddiginél nagyobb és izgalmasabb képi világ elevenedik meg úgy, hogy ezzel párhuzamosan az olvasnivalón sem csökkentettünk. A híranyagok mellett nagy figyelmet fordítunk a szolgáltató írásokra, a hazai és külföldi érdekességeket bemutató real-life történetekre, különleges és humoros képes összeállításokra, speciálisan fotózott mélyinterjúkra is.”

A hot! másik újdonsága, hogy immár harmadszor indít divattermék-vásárlási promóciót. Az akció június 5-én indul, és ezúttal a Brenatt kollekció Swarovski-díszítésű darabjait kínálja. A karórákat a magazinban található kuponokkal kedvezményes áron 4990 Ft helyett 3490 Ft-ért vásárolhatják meg az olvasók. Az órákat 5 hétre bontva, külön-külön lehet megvásárolni normál áron, vagy a hot! magazinból kivágható kuponnal kedvezményesen. Minden óra egy hétig, korlátozott számban elérhető a Relay és Inmedio hírlapárusoknál.