2011. május 30.

A közösségi vásárlás felé nyit a Sanoma

Árbarátok.hu néven indult május 30-án a médiacég legújabb site-ja. A legnépszerűbb kategóriákkal indítanak.

Árbarátok.hu néven indult május 30-án a médiacég legújabb site-ja. A legnépszerűbb kategóriákkal indítanak.

Árbarátok.hu néven indított közösségi vásárlás oldalt a Sanoma Media 2011. május 30-án. A portál a legnépszerűbb kategóriákkal, mint szépséggel és egészséggel összefüggő szolgáltatások, wellness, szórakozás, utazás és ruházat, indít.

 

Az Árbarátok.hu-n az eladók szabják meg a kedvezmény mértékét és azt a résztvevői küszöbértéket, amelytől az engedményt megadják. Az oldalon biztosított kedvezménynek ugyanakkor 50-90 százalékot el kell érnie.

"Az Árbarátok.hu-val a Sanoma is csatlakozni kíván ahhoz a legújabb trendhez, amelyet a Groupon indított el. A piacra lépést megelőző kutatások és felmérések azt igazolják, hogy a közösségi vásárlás ugyan még egy fiatal piac, de egyre ismertebb Magyarországon, és komoly üzleti lehetősséget látunk benne" - mondta el Szigetvári József lapigazgató.

"Az oldallal az a szándékunk hosszú távon, hogy a látogatóiból, az 'árbarátokból' egy valódi közösséget építsünk, a későbbiek során rendszeres találkozókat biztosítsunk számukra. Ennek egyik első lépéseként július elejével egy Facebook alkalmazással is szeretnénk segíteni a baráti szerveződéseket - tette hozzá.

Közel 75 millió forintot fordít rádióműsorokra az NMHH

14 órája

Tizenhét kereskedelmi, öt közösségi és három kisközösségi szolgáltató kap támogatást rádióműsorainak készítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa e heti ülésén meghozott döntése szerint.