2017. június 29.

A legjobb kérdéseket várja Sagan és a Eurosport

A 2017-es Tour de France során a BORA-hansgrohe, német kerékpárcsapat színeiben versenyző Peter Sagan minden délután élőben fog válaszolni a kerékpárrajongók kérdéseire az Eurosporton, valamint az Eurosport Playeren keresztül.

Ki ne szeretne a világ legismertebb kerékpárversenye ideje alatt élőben kérdezni egy világbajnok kerékpárostól? Erre most lehetőség nyílik az Eurosport és Peter Sagan országúti világbajnok kerékpárversenyző exkluzív együttműködésének köszönhetően.

Az akciónak köszönhetően az idei verseny nem csak azért lesz különleges, mert most először minden értékes percét élőben követhetik a rajongók, hanem azért is, mert Sagan különböző közösségi platformokon, így az Eurosport Facebook, Twitter és Instagram oldalán keresztül, valamint a privát Facebook és Twitter oldalain várja az #AskSagan jelzéssel ellátott kérdéseket, hogy ezek közül saját kezűleg válassza ki a számára legizgalmasabbakat, amelyekre élőben válaszol.

Laurence Schirrecker-Mothes, az Eurosport kerékpáros produkcióiért felelős vezetője elmondta: „Peter az egyik legismertebb és legkarizmatikusabb versenyző, ezért nagyon örülünk, hogy vele dolgozhatunk együtt. Az ő sikere, stílusa és vidám hozzáállása rengeteg ember rajongását érdemelte ki. Boldog vagyok, hogy a nézőink számára szerte Európában és a világon is biztosítani tudjuk azt a lehetőséget, hogy feltehetik neki a kérdéseiket a verseny ideje alatt a digitális platformjaink segítségével."

Az #AskSagan kampány egy exkluzív Facebook Live eseménnyel kezdődik június 29-én, csütörtökön Düsseldorfban, a 104. Tour de France estéjén. Ráadásul ebben az évben a kerékpár szerelmesei egész Európában akár plusz 25 órányi élő Tour de France közvetítést élvezhetnek az Eurosporton, beleértve idén először a percről percre történő élő közvetítést is.