2014. június 18.

A legjobb vloggereket keresik

A Szeretlek Magyarország Médiacsoport által indított kezdeményezés, az AranyVlog verseny a legjobb hazai vloggereket szeretné megtalálni.

A Szeretlek Magyarország Médiacsoport által indított kezdeményezés, az AranyVlog verseny a legjobb hazai vloggereket szeretné megtalálni.

A vlog, mint az önkifejezés egyik eszköze, és mint a XXI. századi médiumok egyike már Magyarországon sem ismeretlen. A HollywoodNewsAgency, a PamKutya, a Dumaragu vagy FollowAnna egy-egy videóposztját több tízezren nézik meg, az interaktivitás lehetőségét kihasználva véleményeket, kéréseket, kérdéseket hátrahagyva a vloggernek.

Az AranyVlog nemcsak egy megmérettetést kínál a vloggereknek, de a csatornájuk népszerűsítésében és a szakmai, technikai fejlődésükben is segíthet a Szeretlek Magyarország.hu biztosította háttérrel és nyilvánossággal. Cél az is, hogy a kezdeményezés oldalán a verseny ideje alatt kialakuljon egy olyan tudásbázis, amely a még kezdő, vagy már éppen profi vloggerek számára egyaránt hasznos lehet.

A nyertesek díja többek között a YouTube vloggereknek kidolgozott speciális tréningjén való részvételi lehetőség, egy különdíjas pedig az E-Digital által felajánlott 200.000 Ft összértékű vásárlási utalvánnyal tökéletesítheti majd felszerelését. Jelentkezni július 6-ig lehet a verseny oldalán, négy fő kategóriában: Személyes, Zene-Film-Kult, Szépség-Otthon, és Game-Tech.

A szakmai zsűri tagjai: a Google YouTube-ért felelős magyarországi vezetője, Bíró Pál, Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség), és a Szeretlek Magyarország.hu főszerkesztője, Kruzslicz Dávid. A közönség is szavazhat a verseny weboldalán.

Rádiós pályázatok

18 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.