2014. október 08.

A legszebb hangú ügyfélszolgálatost keresik - FRISS: meghosszabbított jelentkezés!

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact center tagozata harmadik alkalommal hirdette meg a Call Center Hangszépségversenyt.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact center tagozata harmadik alkalommal hirdette meg a Call Center Hangszépségversenyt, idén külön női és férfi hangokat is díjaznak.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség első alkalommal 2012-ben indította el a versenyt, és nem várt sikert aratott a kezdeményezés: már az első évben közel 100 feletti jelentkezés érkezett. 2013-ban 24 különböző cégtől 112 munkatárs indult el a megmérettetésen, a projekt kommunikációja pedig a Prizma PR verseny döntőjébe került.

A versenyen a hazai piacon tevékenykedő call-center cégek, illetve azok munkatársai, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak dolgozói vehetnek részt. Az idei megmérettetésen a szabadon választott szöveg helyett Pion István slammer, költő írását kell hanganyagként rögzíteni, és elküldeni a nevezéshez.

A beérkezett hanganyagokat elsőként egy szakmai zsűri bírálja el: kiválasztják a 10 legszebb férfi és női hangot, a végső győztesről pedig közönségszavazás dönt a Kreatív Online felületén.

A zsűri tagjai:

  • Málhai Péter, a Virtual Call Center ügyfélszolgálati vezetője
  • Alföldy Katalin, a KPMG Tanácsadó Kft. ügyfélkapcsolat-kezelési csoportjának külső szakértője
  • Viniczai András, a Café Next innovációs igazgatója, valamint a DIMSZ elnökségének tagja
  • Szerényi Szabolcs, a Kreatív szerkesztője

A nyerteseket november 13-án, a Lollipop díjátadóján hirdetik ki.

FRISS

Az október 10-ei határidőt a kiírók október 14-én délig meghosszabbították. Eddig összesen 50 jelentkezés érkezett call center szolgáltatóktól, ügyféloldalról pedig a telekommunikációs, a pénzügyi szektorból és közmű cégektől.

További részletek és jelentkezés a verseny oldalán.