2016. szeptember 13.

A mesék birodalmába kalauzol a Kiwi TV

Sajátgyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek - szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására a TV2-csoport új csatornája.

Az új gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című sajátgyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek a Hupikék Törpikék, valamint olyan klasszikusok is visszatérnek, mint Mátyás király történetei, a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye vagy a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal.

Az élő szereplők és a bábok világát néhány perces epizódokban ötvöző Zűrgombócok tartalma elsősorban a 4-10 éves korúakra fókuszál, akik a zenés kikapcsolódás mellett szellemi képességeiket is fejleszthetik.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát az Umbrella csapata valósította meg. Elsődleges szempont a célcsoport, azaz a 4-12 éves gyermekek számára is vonzó, egyben könnyen értelmezhető vizuális világ kialakítása volt. A csatorna színvilága élénk és vidám, mégsem rikító. Formavilágára jellemzőek a barátságos, kerekded, vizuális, humorral teli elemek, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek számára a derűt és jókedvet sugározzanak.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.