2020. március 02.

A mesterséges intelligencia jövőjéről beszél az MI Koalíció szakembere a Médiapiac konferenciáján

A Médiapiac Jövendőmondók című konferenciáján a Mesterséges Intelligencia Koalíció kommunikációs vezetője, Hörömpöli-Tóth Levente beszél a mesterséges intelligencia jövőjéről.

Április 2-án kerül megrendezésre a Médiapiac tavaszi konferenciája, a Jövendőmondók, mely a kommunikációs-, marketing- és pr-szakmák jövőjét igyekszik megjósolni a különböző területek legjelentősebb szakértőinek segítségével.

Hörömpöli-Tóth Levente a Mesterséges Intelligencia Koalíció kommunikációs vezetője, aki emellett újságíró, jogász, közgazdász és gazdasági szakfordító is. Előadásában az MI térnyeréséről fog beszélni.

"A mesterséges intelligencia egyre több olyan területen is felüti a fejét, ahol korábban az ember magabiztos előnyt birtokolt. Félni emiatt nem kell, de résen lenni muszáj: az MI forradalom ugyanis életünk teljes szövetét át fogja hatni. Zongorázzuk végig egy kicsit, hol vagyunk most és merre tartunk! MI trendmustra hazai és globális kitekintéssel."

Ha felkeltette az érdeklődésedet az előadás, az alábbi linken most kedvezményes áron regisztrálhatsz a Médiapiac tavaszi konferenciájára.