2019. október 31.

A mindiGO Sport elhozza az otthonába a magyar kosárlabdát

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége és a mindiGO Sport együttműködése alapján az októberi ingyenes időszak után a HUNBASKET csomag november 1-től havi előfizetéses csomag keretében válik elérhetővé.

Hasonlóan az előző szezonhoz, idén is a mindiGO Sport online alkalmazás felülete ad otthont a legtöbb férfi és női kosárlabda mérkőzésnek. A spanyol férfi kosárlabda bajnokság - az ACB Liga - és a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája után az MKOSZ és a mindiGO Sport együttműködése nyomán a magyar NB I-es férfi és női kosárlabda-bajnokság is elérhető a mindiGO Sporton. A fordulók mérkőzései az összes – közvetítésre alkalmas - arénából láthatóak lesznek. A magyar bajnokság ideje alatt a HUNBASKET csomagban a címvédő Falco KC Szombathely, a Körmend, az Alba Fehérvár, vagy éppen a Szolnoki Olajbányász csatározásai lesznek követhetőek.

A mindiGO Sport HUNBASKET csomagjában a hazai kosárlabda rajongói november 1-től élőben és visszanézhető közvetítések formájában követhetik a magyar NB I/A férfi és női kosárlabda bajnokságot. A hazai kosárlabda csomag mérkőzései havi előfizetési díj keretében már bruttó 799 Ft-tól megtekinthetőek. A HUNBASKET csomag előfizetői számos hozzáadott plusz élménnyel is találkozhatnak a szolgáltatáson belül, mint például hírek, összefoglalók, videók és közösségi meccsnézési lehetőség a kommentfalnak köszönhetően. A kosársport szerelemesei a mindiGO Sport mobil alkalmazásából egy Chromecast eszköz segítségével a TV készüléken keresztül is nézhetik az élő adásokat, az online közvetítéseket vagy a visszanézhető videókat.

Címkék: média mindigo sport