2014. december 12.

A minőségi print a jövő?

Keményen beszólogatnak a digitális sajtó új jelenségeinek a print nagy öregei.

A digitális korban is felértékelődik a print komparatív előnye – de csak a minőségi nyomtatott sajtóé – érvelt a News Corp. globális főnöke, Robert Thomson. Állítása alátámasztására példaként hozta, hogy a vezető digitális cégek is egyre inkább hirdetnek a nyomtatott formátumokban.

Thomson ugyanakkor beszólt a Buzzfeedhez hasonló „listacikk”-oldalakra, mondván, ez újságírásként eladott hulladék, és a „17 Tipp, Hogy Boldoggá Tegye Macskáját” típusú tartalom csak egy múló trend, ráadásul hisznek abban, hogy a hirdetőik jó része nem szeretne ilyen környezetben megjelenni.

Ella Dolphin, a Hearst Magazines UK kiadóigazgatója a Carat blogjában jutott hasonló következtetésekre: szerinte is kifáradóban vannak a kattintásvadász oldalak, és a magazinok nyújtotta biztonságos környezet sokkal kedvezőbb a márkázott tartalom számára, mint a szépségblogok és –vlogok „vadnyugati viszonyai”.

(Forrás: WARC)

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.