2011. június 08.

A mozi felé nyit a Hulu

Új utakra lép a Hulu, legalábbis erre mutat egy nemrégiben kötött egyezség. Kérdés, lesz-e folytatás.

Új utakra lép a Hulu, legalábbis erre mutat egy nemrégiben kötött egyezség. Kérdés, lesz-e folytatás.

Az eredetileg szappanopera- és tévéshow-epizódokra fókuszáló portál a napokban szerződött le a Miramax-szal. Ez az első hollywoodi stúdió, amellyel sikerült megállapodnia a portálnak, amely mögött – egy befektetési alap mellett – a Disney, az NBC Universal és a News Corp áll.

Az ügylet révén olyan filmek is bekerülnek a közeljövőben a rendszerbe, mint Az angol beteg, a Ponyvaregény vagy a Szerelmes Shakespeare. (Az ügyletről, amelynek részleteit nem kötötték a közvélemény orrára, sokkal hatékonyabban vehetik fel a versenyt a nagy vetélytárs Netflix-szel.)

A most megszerzett Miramax-művek – első menetben 27 film - a Hulu prémium szolgáltatási csomagjába kerülnek, amelyet havi nyolc dollárért érhet el a közönség.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.