2011. június 08.

A mozi felé nyit a Hulu

Új utakra lép a Hulu, legalábbis erre mutat egy nemrégiben kötött egyezség. Kérdés, lesz-e folytatás.

Új utakra lép a Hulu, legalábbis erre mutat egy nemrégiben kötött egyezség. Kérdés, lesz-e folytatás.

Az eredetileg szappanopera- és tévéshow-epizódokra fókuszáló portál a napokban szerződött le a Miramax-szal. Ez az első hollywoodi stúdió, amellyel sikerült megállapodnia a portálnak, amely mögött – egy befektetési alap mellett – a Disney, az NBC Universal és a News Corp áll.

Az ügylet révén olyan filmek is bekerülnek a közeljövőben a rendszerbe, mint Az angol beteg, a Ponyvaregény vagy a Szerelmes Shakespeare. (Az ügyletről, amelynek részleteit nem kötötték a közvélemény orrára, sokkal hatékonyabban vehetik fel a versenyt a nagy vetélytárs Netflix-szel.)

A most megszerzett Miramax-művek – első menetben 27 film - a Hulu prémium szolgáltatási csomagjába kerülnek, amelyet havi nyolc dollárért érhet el a közönség.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.