2012. április 05.

A neten edukálják a betegeket

Új interaktív eszközt fejlesztett ki a WEBBeteg.hu, amely netes környezetbe helyez bizonyos alapvizsgálatokat.

Új interaktív eszközt fejlesztett ki a WEBBeteg.hu, amely netes környezetbe helyez bizonyos alapvizsgálatokat.

Vizsgáló 2.0 néven fejlesztett új betegedukációs eszközt a WEBBeteg.hu. Ennek célja, hogy bemutassa a rendelőkben alkalmazott tipikus alapvizsgálatokat. Az alkalmazás szakorvosok segítségével készült, és webes környezetbe helyezi a vizsgálatokat. Ezek között szerepel a látásvizsgálat, a hallásvizsgálat és a melanoma szűrővizsgálat.

Mint a site közölte: nem az a cél, hogy kiváltsák a szakorvosi vizsgálatokat, hanem szűrési jelleggel kívánják felhívni a figyelmet az orvoshoz fordulás fontosságára. Azt remélik, hogy így jobban felszínre kerülnek azok a problémák, amikkel aztán valóban orvoshoz kell fordulni.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

15 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.