2016. július 20.

A szülők válogathatják össze a meséket

A BabyTv új alkalmazásában mesékből, dalokból, rímekből készíthetnek egyéni lejátszási listát a szülők, így teljes körűen felügyelhetik gyermekeik tévézési szokásait.

A BabyTV, a FOX Networks Group bébi és kisgyermek csatornája új funkciót vezetett be a BabyTV video appban. Először nyílik ugyanis lehetősége az előfizetőknek arra, hogy létrehozzák saját lejátszási listájukat, illetve felügyeljék gyermekük tévézési szokásait.

Az új funkció, mely a „My BabyTV channel” nevet kapta, lehetővé teszi a szülők számára azt, hogy kiválasszák vagy letöltsék kedvenc műsoraikat, dalaikat és rímeiket, és ezáltal egy olyan csatornának a műsorait szabályozzák, amely egyetlen gombnyomással előhívható, és a zavartalan élvezet érdekében teljesen reklámmentes.

„A BabyTV Video alkalmazás sikerét követően színesebb, interaktívabb, egyszerűbb, és szórakoztatóbb felhasználói élményt szerettünk volna biztosítani a családok számára. A csapataink gőzerővel dolgoztak azért, hogy egy olyan univerzális applikációt biztosítsanak a felhasználók számára, amely lehetővé teszi a különböző eszközök közötti átjárhatóságot” – mondja Gali Lulavi, a Digitális Média osztály vezetője.

„Négy gyermek anyukájaként tudom, hogy a családoknak a minőségi tartalmak korlátok nélküli, barátságos környezetben történő elérésére van a leginkább szükségük. Örömünkre szolgál, hogy a szülőknek, nagyszülőknek gyors és személyre szabható hozzáférést tudunk biztosítani médiatárunkhoz” – teszi hozzá Maya Talit, az Értékesítési és Marketing osztály alelnöke, a BabyTV társalapítója.