2017. augusztus 21.

A tragédia nyomában

Egy dokumentumfilm újabb bizonyítékokat tár fel Diana hercegnő máig kérdőjeleket felvető halálával kapcsolatban.

Andrew Morton, a Diana igaz története - saját szavaival és a Diana a szerelmet kereste című könyvek szerzője a tragikus eset szakértőjévé vált, mindent tud Diana hercegnő végzetes autóbalesetéről, ami egy emberként sokkolta a világot. Ő és még sok, a hercegnőhöz közel álló személy lép a TLC kamerái elé a Diana – A tragédia nyomában című filmben.

A TLC háromórás exkluzív dokumentumfilmje Diana igaz történetét meséli el szakemberek bevonásával, akik a Diana halála körüli összeesküvés-elméleteket és kérdőjeleket vizsgálják a hercegnő életének legfontosabb momentumainak és új bizonyítékoknak a központba állításával.

Diana nem csak humanitárius szerepvállalásáról és stílusosságáról ismert, hanem arról is, hogy újraértelmezte a királyi családban betöltött szerepét: a világ figyelemmel kísérhette, ahogyan egy félénk, fiatal lányból erős és független nővé vált és kialakította a saját uralkodói útját.

A Diana – A tragédia nyomában mélyebb betekintést enged a hercegnő életébe és azoknak az eseményeknek a sorába, amelyek végül a halálát okozhatták. A dokumentumfilm új részleteket oszt meg Diana kihívásokkal teli életéből, a nézők bepillanthatnak a királyi család mindennapjaiba és megismerhetik Károly herceggel való kapcsolatának mélyebb rétegit is de azt is megtudhatják, hogy milyen óvó édesanyja volt Diana.

A nézők exkluzív módon, a hercegnő életrajzírója, Andrew Morton tolmácsolásában hallhatják Diana történetét. De Morton mellett megszólalnak közeli barátai, Mary Robertson és James Colthurst, testőre Ken Wharfe, a királyi család életrajzírója, Ingrid Seward, a királyi történész, Kate Williams, valamint két riporter is, Tamron Hall és Deborah Norville.

A Diana – A tragédia nyomában című dokumentumfilmet a Jupiter Entertainment és az American Media készítette a TLC számára. A filme augusztus 31-én, csütörtökön 20:00-kor kerül képernyőre.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.