2016. június 13.

A vártnál is többet ér a Yahoo

Újabb nagy távközlési társaság szállt be a licitbe, ez pedig tovább srófolhatja az internetes úttörő online üzletágának értékét.

Korábban 2 és 3, majd nem sokkal később már 4 és 5 milliárd dollár közötti árra számítottak az elemzők, de a CNBC minapi értesülése szerint több ajánlat is eléri vagy meghaladja az előzetesen becsült felső értéket. (Az összehasonlítást nehezíti, hogy mindenki más-más csaomagra tett ajánlatot.) Eddig a Verizon játszotta a valószínűsített befutó szerepét; sajtóhírek szerint ők 3,5 milliárdot kínáltak az általuk összemazsolázott csomagért.

A CNBC híre szerint ezen a héten indul a harmadik licitkör, amely július közepén zárulhat; az ár akár a 6 milliárd dollárt is megközelítheti. A pénzügyi befektetők mellett ugyanis az iparági érdeklődőknek - köztük a most bejelentkező AT&T-nek - is sokat érhet a Yahoo live stream portfóliója. Amely épp a Verizon számára lehet különösen értékes, amely nemrég épp a másik iparági úttörőt, az AOL-t szerezte meg, kapun belülre húzva ezzel a Huffington Postot éppúgy, mint a TechCrunchot.

A Sport TV közvetíti a WTCR-t

18 órája

A Sport TV közvetíti idén és jövőre a túraautó-világkupát (WTCR), amelynek bajnoka Michelisz Norbert - írja az MTI.