2016. február 01.

A veszprémi Méz Rádió új tulajdonosa a Sláger FM

A veszprémi rádó ügyvezetése is átalakult a tulajdonosváltással.

2016. január 28-án a Sláger FM rádiót üzemeltető Sláger FM Hálózat Zrt. megvásárolta a veszprémi Méz Rádiót üzemeltető Veszprém Rádió Kft.-t.

A tulajdonosi változáson kívül a Veszprém Rádió Kft. ügyvezetése is módosul, a továbbiakban a korábbi ügyvezető Bihariné Pelikán Hajnalka mellett Hauk Zoltán, a Sláger FM Hálózat Zrt. vezérigazgatója a Kft. ügyvezetője is lett.

Az új tulajdonos hosszú távú célja, hogy a Méz Rádió továbbra is a térség kedvenc lokális csatornája maradjon. Veszprém olyan megyeszékhely, ahol a helyi rádiózás közel 20 éves múltra tekint vissza és a Méz Rádió, mint egyetlen helyi rádió a veszprémiek és a környék egyik legfontosabb médiuma.

Bihariné Pelikán Hajnalka ügyvezető igazgató szerint, „a változás olyan előnyöket biztosít, amely a professzionális, magas hallgatottságú és lefedettségű rádiókra jellemző szofisztikált kutatásokra épülő program- és zenei struktúrát garantál a Méz Rádió részére. Az új tulajdonostól innovációt és növekedést várunk hallgatottságban és árbevételben egyaránt.”

Hauk Zoltán, a Veszprém Rádió Kft. új ügyvezető igazgatója elmondta: „a Méz Rádió erős márka a térségben, amelyet a budapesti rádiózásban szerzett tapasztalattal tovább tudunk erősíteni. Első lépésben lokális kutatással felmérjük a rádió ismertségét, kedveltségét és – ha szükséges - az adatok ismeretében módosítunk a rádió programján.”