2017. szeptember 29.

A viharsarokban bővülhet a Rádió 1 hálózata

Rövid időn belül újabb város csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához, a tervek szerint hamarosan a békéscsabai hallgatók is Balázsék műsorával indíthatják a napot.

Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata, ezúttal Békéscsabán és vonzáskörzetében örülhetnek Balázsék és az igazi mai slágerek rajongói. A Radio Plus Kft. és a Csaba Rádió Kft. közösen hálózatba kapcsolódási kérelmet adtak be az NMHH Médiatanácsához, miután a két cég hálózatos együttműködésre vonatkozó kereskedelmi szerződést írt alá. Kedvező döntés esetén a Csaba Rádió hallgatói is Balázsékkal ébredhetnek minden hétköznap. A helyben gyártott műsorok biztosítják, hogy a Csaba rádió frekvenciáján megszólaló igazi Rádió 1 továbbra is megőrizze helyi jellegét, és Békés megyei hírekkel, információkkal lássa el a hallgatókat.

"Nagyon sokan vannak itt Békéscsabán, akik kíváncsiak az országos műsorokra és a sztárokra, de természetesen gondolunk azokra a hallgatókra is, akik a már megszokott hangokat is szeretnék hallani, éppen ezért a hálózatba kapcsolódás után mindkét tábor igényeinek megfelelünk. A híreket például, ahogy minden más városban, továbbra is helyben szerkesztik majd a kollégák, amelyben megtalálhatóak lesznek a legfrissebb békéscsabai információkon túl a környék programajánlói is" – mondta el Glasz László, a Csaba Rádió Kft. ügyvezetője.

Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. a Csaba Rádió Kft. központi reklámfelületeinek értékesítését is végzi, amely a spot és non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata a Csaba Rádió Kft, képviselete a központi ügynökségeknél és hirdetőknél. A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, a legfrissebb mérések szerint ezzel naponta több, mint 1,3 millió hallgatót ér el.

Cseppben az élet

12 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.