2015. július 28.

A világ legnevesebb médiacégei jönnek Budapestre

Októberben INMA-konferencia

Az esemény budapesti házigazdája a Magyar Lapkiadók Egyesülete lesz.

Idén Budapest ad otthont az International News Media Association (INMA) European News Media Conference programsorozatának 2015. október 18-20. között. A hazai házigazda a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE). Az eseményre közel 300 döntéshozót várnak, médiacégek, ügynökségek, kutatócégek és márkatulajdonosok képviseletében. Az előadók között lesznek mások mellett a Stanford Egyetem Hasso Plattner Design Intézete, ismertebb nevén a D-School, a Toronto Star, az Axel Springer, az Archant, a RAM, a VICE és a Prezi képviselői.

A konferencia célja a közlés szerint az, hogy gyakorlatorientált tudást szállítson a résztvevőknek. Arra keresik a választ, hogy a médiaipar hogyan építheti be a dinamikusan fejlődő fiatal vállalkozások innovatív üzleti szemléletét a tradicionális médiaházak tudásbázisaiba, és hogyan segíti mindez őket abban, hogy a multiplatform vállalattá való átalakulás során megőrizzék a releváns tartalom és minőségi újságírás értékeit, növeljék az olvasóközönséget, és működőképes brandkiterjesztéseket tudjanak megvalósítani.

Az MLE 2015. szeptember 11-ig a részvételi díjból 75 százalékos egyedi kedvezményt biztosít szakmai partnerei részére.

Új rekord a Sport TV-n

9 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

10 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.