2019. április 02.

A világpremierrel egy időben mutatják be itthon a Fear the Walking Dead új évadát

A Fear the Walking Dead után azonnal, 22:45 órai kezdéssel indul az AMC várva-várt új horrorsorozata Zachary Quintóval, a NOS4A2.

Június 3-án, a világpremierrel egy időben, hajnali 3 órakor mutatja be a Fear the Walking Dead 5. évadának első részét az AMC, amelyet aznap este, főműsoridőben, 22 órától megismétel.

Az AMC Studios saját gyártású sorozata, a Fear the Walking Dead a Nielsen live+3 adatai alapján az Egyesült Államok 4. legnézettebb kábeltelevíziós drámasorozata a 18-49 éves és a 25-54 éves korosztályban. Sztárjai: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson és Austin Amelio. A sorozat producere Scott M. Gimple, a showrunnerek Andrew Chambliss és Ian Goldberg, illetve Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero.

A NOS4A2 Joe Hill 2013-as azonos című regénye alapján készült. A tízrészes sorozat az Ashleigh Cummings (The Goldfinch) által alakított Vic McQueent követi. Vic egy bámulatos képességekkel megáldott fiatal nő, aki felfedezi, hogy természetfeletti ereje van, képes megtalálni elveszett dolgokat. Ennek a képességének köszönhetően összeütközésbe kerül a gonosz és halhatatlan Charlie Manx-szel, akinek szerepében a korábban Emmy-re jelölt Zachary Quintót (Star Trek, American Horror Story, Heroes) látjuk.

A NOS4A2 vezető producerei a showrunner Jami O’Brian (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels), Lauren Corrao, a Tornante Television társelnöke és Joe Hill. Quinto és Cummings mellett a további szereplők Ólafur Darri Ólafsson (Lady Dynamite) mint Bing Partridge, Virginia Kull (Hatalmas kis hazugságok, The Looming Tower) mint Linda McQueen, valamint Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) Chris McQueen és az ismert YouTube-sztár Jahkara Smith (más néven Sailor J) Maggie Leigh szerepében. A sorozatot az AMC Studios gyártja együttműködésben a Tornante Televisionnel.