2010. június 10.

AH: megnézik a 3D-t

Fut egy tiszteletkört a háromdimenziós műsorszolgáltatással az Antenna Hungária, noha egyelőre nem tűnnek túl optimistának.

Fut egy tiszteletkört a háromdimenziós műsorszolgáltatással az Antenna Hungária, noha egyelőre nem tűnnek túl optimistának.

Jean-Francios Fenech vezérigazgató szerint „nincs itt az idő, hogy Magyarországon elindítsuk a 3D-szolgáltatást”.a cég ugyanakkor szeretné azért tesztelni a rendszert.

A Budapest Business Breakfest-en ugyanakkor sajtóhírek szerint elhangzott: a UPC DTH – amely a cseh, a magyar, a román és a szlovák piacon jelen van – nem tervezi, hogy a közeli jövőben elindít háromdimenziós szolgáltatást. Legalábbis nálunk. Mert Csehországban pár napja már elérhető hálózatában 3D-produkció.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

12 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

19 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.