2013. augusztus 08.

AXN NOW mostantól az AppZee online videotékában is

A Sony Picutres Television Networks Central Europe partneri megállapodást kötött Magyarországon az AppZee online videotékával.

A Sony Picutres Television Networks (SPTN) Central Europe partneri megállapodást kötött Magyarországon az AppZee online videotékával - így az AXN NOW szolgáltatás exkluzív műsorkínálatából a portál előfizetői is válogathatnak mostantól. Nyitányként, sok egyéb műsor mellett az emberevős sorozat, az amerikai premier után pár nappal indult HANNIBAL első évada lesz elérhető.

A 2013 áprilisában indult AXN NOW egy video on demand típusú szolgáltatás, amelynek előnye, hogy a „nehézsúlyú” sorozat- és filmrajongók rugalmasan, saját időbeosztás szerint nézhetnek válogatott műsorokat a legkülönfélébb eszközökön és felületeken, a televízió képernyőjén, interneten vagy akár mobileszközön.

Az AXN NOW kínálatában sokszor már a televíziós premier előtt érhetők el exkluzív tartalmak. Emellett a nézők amerikai produkciók, minőségi európai sorozatok és további széles műfaj választékú műsorcsemegék közül válogathatnak.

A magyar tulajdonú AppZee azért ideális tartalomszolgáltató az AXN NOW kínálatához, mert az online videotéka korszerű alkalmazások formájában több eszközön is elérhető, sőt az egyik eszközön félbehagyott film egy másik készülékre váltva folytatható. Az AppZee emellett könnyen hozzáférhető, ugyanis a felhasználó egy e-mailes jelszavas regisztráció után bevezető áron próbálhatja ki a szolgáltatást. További érv volt az AppZee és az SPTN megállapodása mellett, hogy a videotéka tartalmai a legkorszerűbb védelemmel vannak ellátva.

Az AXN NOW szolgáltatás tartalmai az AppZee oldalán márkázott felületen érhetők el, az alábbi linken: https://appzee.hu/MediaServicesFrontend/filmtar/axn-now

Az AppZee - AXN NOW indulásakor már elérhető lesz a Mads Mikkelsen, Hugh Dancy és Laurence Fishburne főszereplésével készült, az AXN csatornán nagy sikerrel vetített, Dr. Hannibal Lecter történetét feldolgozó sorozat első évada. Az AXN saját gyártású szériáját egészen októberig meg lehet majd nézni az AppZee oldalán. Továbbá, augusztusban olyan produkciókhoz férhetnek még hozzá az AppZee előfizetők mint a skandináv kultkrimi Wallander, a Merlin Kalandjai első évadja, a szexi bikinis lányokat felvonultató Bikinitúra című valóságshow és számos más izgalmas műsor.

Címkék: axn AppZee