2013. április 18.

Abraka Babra

Hegyi Barbara főszereplésével elindult a Ringier és az AGB közös fejlesztésű tévéműsora, az Abraka Babra.

Hegyi Barbara főszereplésével elindult a Ringier és az AGB közös fejlesztésű tévéműsora, az Abraka Babra.

Hegyi Barbara főszereplésével április 14-én, vasárnap indult a Ringier első saját műsora, mely alapötletétől a megvalósításon át a promócióig a Ringierhez és partneréhez, az AGB-hez kötődik. A műsorhoz a művésznő szakácskönyve, a Ringier gasztromagazin háttere, saját szervezésű főzős rovatai és integrált tartalomgyártási tapasztalatai szolgáltak alapul.

Az Abraka Babra című gasztro-műsor hetente lesz látható a TV2-n és a SuperTV2-n. A műsor forgatása a Corvin sétányon zajlik. A műsor szervesen együttműködik a Ringier női és gasztronómiai termékeivel. A Blikk Nők Konyha és az Ínyenc magazin hasábjain helyet kapnak Hegyi Barbara receptjei, a Blikk Nők hetilap pedig külön rovatot vezet be a műsorhoz kapcsolódóan.

A Vígszínház művésznőjéről, Hegyi Barbaráról régóta köztudott, hogy szenvedélye a főzés. A műsorban bemutatja kedvenc receptjeit, és a nézők megismerhetik családját, barátait és kollégáit is, akikkel a műsor során együtt süt-főz és beszélget. A műsor bevezetését és az adásokat kommunikációs kampány kíséri a Ringier saját portfoliójában.

Az Abraka Babra április 14-én debütált a SuperTV2 műsorán. Vasárnaponként 9:45-től látható a műsor a SuperTV2-n, valamint április 20-tól szombatonként 13:00 órai kezdettel a TV2-n.