2010. augusztus 09.

Adaptive Media: négymillió felett

Négymilliónál több internetezőt ér el a legfrissebb mérések szerint cég hétfői tájékoztatása szerint az Adaptive Media online portfóliója.

Négymilliónál több internetezőt ér el a legfrissebb mérések szerint cég hétfői tájékoztatása szerint az Adaptive Media online portfóliója.

A gemius/Ipsos 2010. májusi - legfrissebb - közönségmérési adatai szerint 4 millió egyedi látogató fölé emelkedett az Adaptive Media online portfóliójának elérése. A független sales house 2009. novemberében hódította el először az elérési lista első helyét az Origo-csoporttól, idén februártól pedig megszakítás nélkül tartja vezető helyét a három nagy online kiadó előtt.

A legfrissebb közönségadatok alapján az Adaptive Media által értékesített médiafelületeken összességében a hazai internetezők közel 95%-a fordult meg. A hirdetők számára leginkább értékesnek számító korcsoportok mindegyikében 90% feletti eléréssel áll az Adaptive Media az első helyen, de külön érdekesség, hogy a 15-24 éves korosztályban a portfolió 100%-os elérést biztosít.

Az Adaptive Media Sales House online portfóliójában többek között olyan oldalak szerepelnek, mint a PORT.hu, a NOL.hu, a TV2.hu, a Heti Válasz Online, a Vatera.hu és a Barátikör.hu. Az Adaptive Media a Microsoft Advertising hivatalos hazai partnereként képviseli a Windows Live portfóliót is.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.