2014. április 10.

Ads Interactive – Google partnerség

Az Ads Interactive lett a Google első magyar partnere az AdSense Certified Partner programban.

Az Ads Interactive lett a Google első magyar partnere az AdSense Certified Partner programban, mely a globális technológiát a helyi piacismerettel köti össze.

2014. április 1-től az Ads Interactive lett a Google első magyar és 14. globális együttműködő partnere az AdSense Certified Partner programjában. Az AdSense célja, hogy a kiadók, weboldal-tulajdonosok a tartalmi elemek mellett bevételeket generáljanak látogatóik után. Azoknak, akik ehhez napi menedzsmentet és lokális szakértelmet keresnek, olyan partnereket ajánl a Google, mint az Ads Interactive, akik optimalizálják ezeket a felületeket. Az együttműködésben így találkozik a globális technológia és innováció a lokális piacismerettel és helyi szakértelemmel.

Az online hirdetési környezet szereplői a hirdetők, a felhasználók és kiadók. A programban résztvevő kiadók egy valós idejű aukciós rendszerben elérhetővé teszik weboldalaik hirdetési felületeit. A Google feladata, hogy az oldal tartalmához leginkább illeszkedő, legrelevánsabb hirdetések jelenjenek meg a felhasználók számára. Az Ads Interactive hozzáadott értéke, hogy a kiadói oldalról rendelkezésre álló banner portfóliót a lehető legrelevánsabban és legjövedelmezőbben kialakítsa, majd menedzselje.

Az Ads Interactive számára ez a megoldás jelentős hozzáadott értéket jelent, hisz mint online sales house, ez extra lehetőséget ad, hogy a portfólió tagokat plusz bevételhez juttassa.

Az Ads Interactive ügyvezető igazgatója, Németh Iván a megállapodás kapcsán elmondta: „Mint egy tradicionálisan online értékesítésből élő cég, állandó jelleggel kutatjuk, hogy tudjuk a legjobb megoldásokat és a legnagyobb bevételekkel kecsegtető piaci innovatív technológiákat elhozni a portfólió tagjainknak. Az, hogy a Google AdSense Certified Partner programjának tagjává váltunk, nagyon nagy előrelépés, hisz a Google, mint komplett értékesítési megoldás, kiemelt hozzáadott értéket képvisel az értékesítési eszközeink között. Elérni mindezt egy olyan kiélezett piacon, mint a magyar, nagyon nagy mérföldkő az Ads Interactive életében.”

Rádiós pályázatok

16 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.