2013. március 07.

Afrikai Bloomberg

A fekete kontinensen terjeszkedik a gazdasági hírszolgáltatás amerikai óriása. Nem kezdenek saját gyártásba – találtak ugyanis méretes beszállítót.

A fekete kontinensen terjeszkedik a gazdasági hírszolgáltatás amerikai óriása. Nem kezdenek saját gyártásba – találtak ugyanis méretes beszállítót.

Az eredmény pedig egy napi négy órában képernyőre kerülő, Afrika-centrikus műsorblokk lesz. Erről a Bloomberg már meg is állapodott a nigériai központú Optima Media Grouppal. Az amerikai társaság ezzel tovább építi helyi jelenlétre alapozó globális stratégiáját, amelynek eredménye már korábban megmutatkozott Indiában, a Közel-Keleten és Törökországban.

Az afrikai tartalmak saját stábbal és producerekkel, Johannesburgban, Lagosban, Londonban és Nairobiban készülnek majd. A produkció fókusza Afrika szubszaharai régiója, az adás pedig a Bloomberg televízió EMEA-térséget megcélzó, angol nyelvű műsorszórásának részeként jut el a közönséghez.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

2 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.