2013. július 04.

Afrikai csatornaexport

A kontinens déli felében jól vizsgázott az egyik nagy amerikai tévéhálózat csatornája, így jogot nyert az afrikai színrelépésre (is).

A kontinens déli felében jól vizsgázott az egyik nagy amerikai tévéhálózat csatornája, így jogot nyert az afrikai színrelépésre (is).

Eddig Amerikai 21 országában volt fogható az NBCUniversal tematikus adója, a Telemundo, amely másfél hónap múlva belép a fekete kontinensre. Nevet nem vált, mottója pedig a Feel the Passion lesz – ami meg is felel a programnak. A műsoridőt ugyanis kizárólag szappanoperákkal tölti ki a társaság.

A spanyol nyelven előállított tartalmakat angolra fordítják, alkalmazkodva a Szaharától délre élők zömének nyelvi igényeihez és ismereteihez, és azt ígérik: az egész családnak kínálnak szórakoztatást. (Angolában és Mozambikban értelemszerűen portugálul zajlnak majd a családi drámák.) Ez lesz az első dél-amerikai tartalmakat Afrikába vivő fizetős csatorna. Az indulás időpontja augusztus 12.

″Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra″

2 órája

Október 2-án kerül megrendezésre az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében.

Jön a Better Call Saul 4. évada

6 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.