2013. július 04.

Afrikai csatornaexport

A kontinens déli felében jól vizsgázott az egyik nagy amerikai tévéhálózat csatornája, így jogot nyert az afrikai színrelépésre (is).

A kontinens déli felében jól vizsgázott az egyik nagy amerikai tévéhálózat csatornája, így jogot nyert az afrikai színrelépésre (is).

Eddig Amerikai 21 országában volt fogható az NBCUniversal tematikus adója, a Telemundo, amely másfél hónap múlva belép a fekete kontinensre. Nevet nem vált, mottója pedig a Feel the Passion lesz – ami meg is felel a programnak. A műsoridőt ugyanis kizárólag szappanoperákkal tölti ki a társaság.

A spanyol nyelven előállított tartalmakat angolra fordítják, alkalmazkodva a Szaharától délre élők zömének nyelvi igényeihez és ismereteihez, és azt ígérik: az egész családnak kínálnak szórakoztatást. (Angolában és Mozambikban értelemszerűen portugálul zajlnak majd a családi drámák.) Ez lesz az első dél-amerikai tartalmakat Afrikába vivő fizetős csatorna. Az indulás időpontja augusztus 12.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.