2011. július 06.

Aggódik a Google exvezére

A világháló túlszabályozása miatti aggodalmának adott hangot a Google nemrégiben leköszönt nagyfőnöke egy minapi rendezvényen.

A világháló túlszabályozása miatti aggodalmának adott hangot a Google nemrégiben leköszönt nagyfőnöke egy minapi rendezvényen.

A posztnak nemrégiben búcsút intett Eric Schmidt szerint ugyanis mind több állam kormányzata gondolja úgy, hogy túl nagy szabadság áramlik polgárai felé netezés közben, egyesek pedig azzal próbálkoznak, hogy úgy szabályozzák a világhálót, ahogy azt a tévével tették (teszik). Érvként pedig azt hangoztatják: az arab világ utóbbi hónapokban lezajló forradalmaiban is kulcsszerepe volt az internetnek.

Egy dublini tanácskozáson Schmidt azt fejtegette: cége egyebek mellett azért nem tud minden esetben teljes győzelmet aratni azon kormányzatok felett, amelyek korlátozni próbálják az internethasználatot, benne a Google szolgáltatásainak elérhetőségét, mert védenie kell az adott államban dolgozó munkatársait.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.