2014. február 13.

Aláírt a Klubrádió és a Médiatanács

Február 14-ével költözik a rádió másik frekvenciára.

Február 14-ével költözik a rádió másik frekvenciára.

Aláírta az ingyenes frekvenciára vonatkozó szerződést Dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke és Arató András, a Klubrádió vezérigazgatója. Ez azt jelenti, hogy február 14-ével a rádió a 95,3 MHz-es frekvenciáról a Budapest 92,9 MHz-es hullámhosszra költözik.

Arató András és Karas Mónika

Ezzel párhuzamosan közös megegyezéssel megszüntették azt a szerződést, amely a rádiót a jelenleg használt Budapest 95,3 MHz-es frekvencián jogosította médiaszolgáltatásra. "A megszüntetési kötelezettséget jogszabály írja elő, ugyanis egyetlen médiaszolgáltató sem rendelkezhet két frekvencián rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal ugyanazon településen" - közölte a hatóság.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

1 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.