2011. június 21.

Albán mobilroham

Újabb lendületet adhat az albániai mobilpiacnak, hogy ismét harmadik generációs hálózat pályáztatására készül a helyi hírközlési hatóság.

Újabb lendületet adhat az albániai mobilpiacnak, hogy ismét harmadik generációs hálózat pályáztatására készül a helyi hírközlési hatóság.

A hivatalos nevén Elektronikus és Postai Kommunikációs Hatóság (AKEP) közlése szerint 12,5 millió eurós indulóárat tűztek ki a licitálók számára, ami nem egészen a fele annak az összegnek, amit tavaly novemberben vállalt a Vodafone helyi cége.

Akkor 31,4 milliót ért a mintegy 36 százalékos piaci részesedésével második számú szereplőnek az első jogosultság. Ajánlata utcahosszal verte a második helyezett, minden hatodik albániai mobiltelefonozót kiszolgáló Eagle-ét, amely 12,6 milliót kínált. (A piac felét az AMC uralja.) A kormányzat a magas árak miatti panaszok elültét várja az újabb tendertől.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.